Naar inhoud

Home Klanteninformatie Nieuws Opleidingsdagen in PC 200

Terug naar het overzicht

13-09-18 Opleidingsdagen in PC 200

In ons nieuwsbericht van 27 februari 2018 kon u informatie vinden over de verplichting van werkgevers uit het aanvullend paritair comité voor bedienden, om opleidingsdagen toe te kennen.

Nog even in herinnering brengen: voor 1 juni moesten de bedienden geïnformeerd worden welke de opleidingsdagen zijn. Heeft u dit gedaan, dan is de rest van dit bericht niet voor u van belang. Is dat in uw onderneming niet gebeurd, dan konden de bedienden tot en met 31 augustus een schriftelijke aanvraag voor opleiding indienen. Hebben zij deze schriftelijke aanvraag niet overgemaakt, dan hebben zij hun recht op opleiding verloren.

Deden zij dat wel, dan moet u voor 1 oktober 2018 schriftelijk meedelen hoe en wanneer de opleidingsdagen zullen worden aangeboden.

Verlies dit niet uit het oog: als u na de schriftelijke aanvraag van uw bedienden niet voor 1 oktober reageert, dan kunnen de bedienden kiezen of zij deze dagen opnemen onder de vorm van verlof of als opleidingsdagen binnen het opleidingsaanbod georganiseerd door CEVORA. 

Contact
Personeelsbeleid
Aanwerven
Verlonen en belonen
Prestaties verbeteren
Ontslaan
Juridisch advies
HR in mijn bedrijf
Verplichtingen
Budget en steun
Groeien en internationaliseren
HR optimaliseren
Juridisch advies
Nieuws
Opleidingen
Klanteninformatie
Documenten
Publicaties
Aangiften
Infosessies
Nieuws
Tools
Acerta Tools
Berekeningen