Naar inhoud

Uitbesteden

Uw bedrijf groeit en u hebt nood aan een tijdelijke ervaren werkkracht voor uw loonberekeningen en algemene personeelszaken? Of u bent op zoek naar een professionele hulp voor het optimaliseren van processen of een langetermijnoplossing voor het verminderen van uw werkdruk? Bij Acerta hebben wij enthousiaste en ervaren HR officers die meteen in uw bedrijf aan de slag kunnen.

Onze consultants zijn ‘Acertafied’. Het zijn hooggekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde professionals die zijn geselecteerd na zorgvuldige screening door Acerta. Wij bieden hen de nodige opleidingen aan en zorgen ervoor dat ze toegang hebben tot de kennis en tools van Acerta.

Uw voordeel in een notendop

Met een ervaren Acerta HR officer in huis hebt u de garantie dat uw loonadministratie en personeelszaken efficiënt worden geregeld, zodat u meer tijd hebt voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en het bepalen van de commerciële en strategische beleid van uw bedrijf.

Uw voordelen op een rij:

  • vlotte loonberekening en personeelsadministratie
  • extra expertise en ervaring
  • service afgestemd op uw situatie
  • verlaging van de werkdruk binnen uw organisatie
  • onmiddellijke productiviteit, door het inzetten van ervaren mankracht
  • optimale flexibiliteit op het gebied van duur en intensiteit

Uitbesteden in de praktijk?

Loonberekening en personeelsbeheer

Uw HR officer zorgt voor een correcte en tijdige loonberekening:

  • Op basis van gepresteerde arbeid, verschuldigde bijdragen, vergoedingen, extralegale voordelen en aangepast aan de specifieke situatie van een werknemer
  • Conform de huidige sociale en fiscale wetgeving
  • Bijdragen worden doorgestort aan de bevoegde instanties
  • Afgifte van attesten en sociale documenten

Uw aanspreekpunt

De Acerta HR officer is voor u en uw medewerkers het eerste aanspreekpunt voor vragen over personeelszaken, ook sociaal-juridische.

Procesoptimalisatie

Door hoge werkdruk hebt u vaak niet te tijd om rustig na te denken over hoe u uw HR-zaken efficiënter kunt aanpakken. Uw HR officer kan u helpen bij het analyseren, aanpassen en implementeren van HR-processen.

Analyse ken- en stuurgetallen

Vaak blijft er weinig tijd over om de ken- en stuurgetallen van uw personeel grondig te analyseren. Uw HR officer bestudeert de loonadministratiegegevens nauwkeurig. U krijgt tips voor het optimaal inzetten van uw personeel en bijsturen van uw personeelsbeleid.

Ondersteuning die nog verder gaat: HR-Flex

Bent u op zoek naar ondersteuning die nog verdergaat? Praat met Acerta over HR Flex, een netwerk van competente en gedreven HR-freelanceprofessionals. U kunt een HR Flex-specialist flexibel inzetten in uw bedrijf. Elke HR-Flex specialist is een expert in zijn of haar vakgebied. U hebt een specifieke HR-behoefte? Wij vinden de juiste professional voor u.

Contact
Personeelsbeleid
Aanwerven
Verlonen en belonen
Prestaties verbeteren
Ontslaan
Juridisch advies
HR in mijn bedrijf
Verplichtingen
Budget en steun
Groeien en internationaliseren
HR optimaliseren
Juridisch advies
Nieuws
Opleidingen
Klanteninformatie
Documenten
Publicaties
Aangiften
Infosessies
Nieuws
Tools
Acerta Tools
Berekeningen