Naar inhoud

Aanwerven

Het aantrekken van het juiste talent voor uw organisatie is lang niet evident. Hoe stelt u een gedetailleerd functieprofiel op? Hoe toetst u of een sollicitant bij uw specifieke bedrijfscultuur en -visie past? Wat zijn de meest efficiënte kanalen om op zoek te gaan naar de geschikte kandidaat? Welke wettelijke verplichtingen moet u nakomen als u iemand in dienst neemt?

Acerta helpt u met al uw vragen bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Wij hebben jarenlange ervaring in het selecteren, screenen en aanwerven van personeel. Onze medewerkers geven u graag tips en advies zodat u snel de juiste persoon voor uw organisatie vindt.

Talent selecteren

Wilt u uw team in de nabije toekomst uitbreiden? Spreek zeker met Acerta over hoe onze professionals van de Assessment centers u daarbij kunnen helpen. Een team van experts staat klaar om u te helpen met competentieprofielen, grondige screening en levert snel duidelijke resultaten.

Aangifte doen

Een nieuwe medewerker in dienst nemen, betekent ook de nodige administratie in orde brengen. Nog voordat uw werknemer aan de slag gaat, moet u een aangifte van onmiddellijke tewerkstelling doen bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. Via de elektronische Dimona-aangifte doet u dit snel en conform de wettelijke bepalingen.

Lees meer over de Dimona-aangifte

Contact
Personeelsbeleid
Aanwerven
Verlonen en belonen
Prestaties verbeteren
Ontslaan
Juridisch advies
HR in mijn bedrijf
Verplichtingen
Budget en steun
Groeien en internationaliseren
HR optimaliseren
Juridisch advies
Nieuws
Opleidingen
Klanteninformatie
Documenten
Publicaties
Aangiften
Infosessies
Nieuws
Tools
Acerta Tools
Berekeningen