Naar inhoud

Home Personeelsbeleid Prestaties verbeteren

Prestaties verbeteren

U bent begaan met uw bedrijf én met uw medewerkers en weet dat een goede begeleiding van uw personeel bepalend is voor het succes van uw bedrijf. Een goed evaluatiegesprek is daar een belangrijk onderdeel van.

Een regelmatige en goed onderbouwde evaluatie is de sleutel om de samenwerking met uw medewerkers te optimaliseren. Het is een uitgelezen kans om de kwaliteiten van uw medewerkers in kaart te brengen en te toetsen naar gedrevenheid, inzet en ambities.

Een medewerker evalueren kan gevoelig liggen, vooral als er ook kritiek moet worden geuit. U wilt er goed voorbereid aan beginnen zodat het evaluatiegesprek een constructief en motiverend beleidsinstrument is.

Positieve prestaties in de verf zetten, maar ook leerpunten aankaarten. Hoe pakt u dat het beste aan? Wat wilt u precies bereiken? Stemmen uw verwachtingen overeen met die van uw medewerker? En hoe formuleert u uw bevindingen en vooral kritiek op een constructieve manier?

Een goede voorbereiding, open houding, passende waardering en opbouwende kritiek. Daar draait het om. En om goede afspraken maken met uw medewerker.

Vertrouw op Acerta om u te helpen met het correct en objectief evalueren van uw medewerkers. Wij geven u professioneel advies en begeleiden u bij elke stap van het evaluatieproces.
 

Contact
Personeelsbeleid
Aanwerven
Verlonen en belonen
Prestaties verbeteren
Ontslaan
Juridisch advies
HR in mijn bedrijf
Verplichtingen
Budget en steun
Groeien en internationaliseren
HR optimaliseren
Juridisch advies
Nieuws
Opleidingen
Klanteninformatie
Documenten
Publicaties
Aangiften
Infosessies
Nieuws
Tools
Acerta Tools
Berekeningen