Naar inhoud

Home Tools Acerta Tools Acerta Connect Rapportering - Acerta Connect

Terug naar overzicht

Rapportering - Acerta Connect

Meten is weten. Als hr-professional wil u uw beleid onderbouwen met een degelijke en transparante rapportering. Zowel voor de dagelijkse opvolging van uw payrollprocessen als in het kader van financiële rapportering of opvolging van de bedrijfsvoering. Rapporten vormen hierbij een onmisbare schakel bij de strategische uitbouw van een sterk hr-beleid.

Met onze intuïtieve rapporteringstool brengt u uw hr-beleid haarscherp in kaart. Hiervoor beschikt u over een uitgebreide set standaardrapporten, verzuimrapporten en zelfbouwrapporten, waarmee u rapporten kan maken en aapassen.

We beperken ons niet tot het ter beschikking stellen van data, u kan er ook zelf mee aan de slag! Beter nog, u kan al deze rapporten vooruit in de tijd plannen en ze bovendien exporteren naar andere bestandsformaten.

Meer dan 30 standaardrapporten

Heeft u een zicht op uw totale loonkost? Weet u of uw wagenpark dit jaar goedkoper of duurder geworden is? Is het zinvol om achterstand weg te werken door medewerkers overuren te laten presteren?

In onze rapportentool kan u een zeer uitgebreide set rapporten raadplegen. Zo leest u uw resultaten in één oogopslag af!

Lay-out aanpassen, grafieken en filters toevoegen, aangepaste rapporten bewaren of ze exporteren naar andere bestandsformaten... het kan allemaal volgens uw wensen en op maat van uw bedrijf.

Afwezigheid en verzuim

Heeft u momenteel zicht op het aantal afwezigheidsdagen van uw medewerkers? Zou u graag een meer diepgaande analyse verkrijgen door bijvoorbeeld de berekening van de Bradford-factor?

Met deze module brengt u verzuim binnen uw organisatie snel en zeer gedetailleerd in kaart. Ook afwezigheden volgt u op de voet op.

Zelfbouwrapporten

Misschien gaat u liever zelf aan de slag?

Met onze zelfbouwrapporten stelt u zelf uw rapporten samen, volgens uw voorkeuren en wensen. Zo beschikt u steeds over de nodige informatie om uw payrollprocessen op te volgen en uw hr-beleid vorm te geven.

U kan deze rapporten ook vooruit in de tijd inplannen of ze exporteren naar andere bestandsformaten.

Indien u wenst kan Acerta dit ook voor u doen. Dan maken wij de rapporten aan en zetten ze voor u klaar in Acerta Connect.

Vraag uw gratis demo aan

Overtuigd van Acerta Connect en wil u de tool beter leren kennen? Onze specialisten zijn er voor u. Vraag uw gratis demo aan en ontdek hoe Acerta Connect uw loonadministratie maandelijks op wieltjes kan doen lopen.

Vraag uw gratis demo aan

Contact
Personeelsbeleid
Aanwerven
Verlonen en belonen
Prestaties verbeteren
Ontslaan
Juridisch advies
HR in mijn bedrijf
Verplichtingen
Budget en steun
Groeien en internationaliseren
HR optimaliseren
Juridisch advies
Opleidingen
Klanteninformatie
Documenten
Publicaties
Aangiften
Infosessies
Nieuws
Tools
Acerta Tools
Berekeningen